Kittens

Af en toe zullen er bij ons Ragdoll of Brits Korthaar kittens geboren worden, waarvoor wij een liefdevol thuis zoeken. Al onze kittens komen uit geteste ouders. Wij vinden het heel belangrijk dat onze kittens goed gesocialiseerd zijn, daarom groeien ze bij ons in de huiskamer op, zodat wij ze alle aandacht en liefde kunnen geven die ze nodig hebben en verdienen. Ook raken ze op deze manier gewent aan de dagelijkse geluiden en aan andere mensen.


Vanaf de leeftijd van minimaal 5 weken is het mogelijk om onze kittens te komen bekijken. Natuurlijk is het bij ons ook mogelijk om alvast voor die tijd een optie op een kitten van uw dromen te nemen. Op de beschikbaarheids pagina staan altijd de meest recente foto's van de kittens. Ook kunnen wij u foto's toe sturen, indien gewenst. Als u intresse heeft in 1 van onze kittens, verwachten wij van u dat u een aantal keer bij het kitten komt kijken. Als u besloten heeft om een kitten bij ons aan te schaffen, dan vragen wij een aanbetaling van € 150,- en reserveren wij het kitten voor u. Dit bedrag zal geheel besteed worden aan voer en entingskosten. Na betaling van € 150,- krijgt u van ons een aanbetalingsbewijs / voorlopig koopcontract. Onze kittens mogen het huis verlaten als ze minimaal 13 weken oud zijn. Ze zijn dan 2 keer ingeënt, ontwormd, gechipt en voorzien van een gezondheidsverklaring van de dierenarts en zijn in het bezit van een stamboom.

Ook krijgen alle kittens een leuke fotocd mee en een kitten pakketje. Zodra wij een nestje kittens verwachten of als er een nestje geboren is, kun je hier alles over lezen op onze kitten pagina of nieuws pagina. Wij passen onze website regelmatig aan; zodat alles up to date is.

Mocht je nog vragen hebben neem dan rustig contact met ons op…